Yerma vraagt een toefeling

Een reactie plaatsen

17 december 2014 door Zwarte Jef

Het is nu bijna een maand geleden…

Onze regisseur klimt langzaam maar zeker uit het zwarte gat…

Yerma was een prachtproductie, al zeggen we het zelf. Een toch niet zo voor de hand liggend stuk, met een toch niet zo voor de hand liggend thema en toch zijn we erin geslaagd dit op een ontroerende, grappige, doorleefde manier op de scène te zetten.

Een scènebeeld dat op zich al vrij uitzonderlijk was want wanneer hebben we ooit een vijver, en nee geen visvijver, op de scène gezet. Een ongelooflijke pluim aan onze decorploeg die het idee, het concept van de regisseur op een waarlijk prachtige manier hebben weten om te zetten naar een effectief speeldecor.

Ook een dikke pluim naar alle actrices & acteurs voor hun inzet & inleving om er zo voor te zorgen dat onze toeschouwers, 4 volle zalen, niet zonder emotie het stuk mee beleefd hebben.

We hebben het 51ste speeljaar met andere woorden op een gepaste wijze ingezet en we zien al uit naar onze volgende productie “Och Mengs” van Stany Crets in een regie van Johan Pirlet. Ook dit stuk zal U niet onberoerd laten, dus bestel nu reeds Uw inkomkaarten…

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: