Eindactiviteit 2017

1

5 juli 2017 door Zwarte Jef

Zoals elk jaar sluit Toneelkring Antigoon zijn toneeljaar af met een eindactiviteit in Schilde.

Gelukkig hadden we dit jaar het weer een beetje mee, enkele mottige buien niet te na gesproken, en zoals elk jaar kon iedereen een beetje bijpraten, opmaken voor de komende vakantie of een XXL spelletje spelen.

Ook voor de jongsten was er weer een fijne activiteit georganiseerd door Eddy, Rita en Herman. Het verhaal “De Schaapherder van het Moerhof”, een beetje een creepy verhaal van Johannes de schaapherder die, toen Schilde nog bestond uit heide in plaats van bossen, zijn schapen hoedde en op een morgen zijn schapen zag verdwijnen in een dichte nevel. Wat er met die arme schaapjes toen gebeurde is de gruwel voorbij. Ondanks deze gruwel zijn de kinderen en de volwassenen, die zich nog kinds kunnen gedragen, op zoek gegaan naar de hartjes van de schapen om dan uiteindelijk deze hartjes te kunnen inruilen voor snoep van een gigantische snoeptaart. Eind goed , al goed, of toch voor de kinderen, de schapen dat is een ander verhaal.

Wij, van Antigoon, gaan nu genieten van een welverdiende vakantie en verwelkomen U graag terug op één van onze voorstellingen in ons volgend speeljaar.

Graag wensen wij U, geachte lezer, ook een zalige vakantie…

Advertenties

One thought on “Eindactiviteit 2017

  1. Geert De Meulenaere schreef:

    altijd plezant van de fotos te zien, sorry dat ik er wel niet bij was, maar ik geniet ervan juist te kijken… all the best.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: