Museum op stelten – Kindertoneel

Een reactie plaatsen

4 september 2013 door Zwarte Jef

Onze eerste ingave op onze Website / Blog 50 jaar Antigoon.

Met trots en fierheid kunnen wij aankondigen dat onze jongsten naarstig aan het repeteren zijn om op 16 en 17 november van dit jaar de kindervoorstelling “Museum op stelten” aan U voor te stellen. Dus neem Uw agenda en noteer alvast deze datum want de plaatsen zullen naar alle waarschijnlijkheid snel verkocht zijn.

Zij repeteren echter niet alleen om een paar mooie woorden en wat onverwachte bewegingen op de planken te brengen, nee… zij doen meer dan dat. Zij assisteren onze decorploeg met het maken van hun eigen kunstwerken, want de titel verraadt natuurlijk een klein beetje waar het stuk zich zal afspelen.

Onze regisseuses Adinda, Els & Anja hebben hun schouders onder deze productie gezet en zullen, zoals reeds in het verleden bewezen, ook nu weer een ongelooflijke productie aan U kunnen aanbieden.

Vanaf volgende week zal de uitnodiging voor deze productie beschikbaar zijn dus kom af en toe eens terugkijken op onze feestjaar site zo kan U ons feestjaar op de voet volgen want er volgt uiteraard meer…

Artistieke groeten,

Johan

De GirafDe KleurenHet KasteelHet hartjeWie ben ik ?Een LandschapDe PinguinDe PauwWat...?Het hart van PurperWie ben ik?De vlinderDe afstand tussen 2 punten is een lijn...Het indianenkampDe Walvis

Plaats een reactie

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Voeg je bij 243 andere abonnees